Ο ΣΕΔΕΑΚ τίμησε τον κ. Γιώργο Βασιλείου

αναρτήθηκε στις 8 Νοε 2012, 10:14 μ.μ. από το χρήστη Admin 1   [ ενημερώθηκε 8 Νοε 2012, 10:47 μ.μ. ]
Ο Σύνδεσμος Δημοσκοπήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου (ΣΕΔΕΑΚ), μέλος της ΟΕΒ, σε ειδική τελετή τίμησε τον κ. Γιώργο Βασιλείου για την πολύτιμη και πρωτοποριακή του προσφορά στην ανάπτυξη του τομέα των δημοσκοπήσεων και των ερευνών αγοράς στην Κύπρο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2005 στη Λευκωσία. 


Ο πρόεδρος του ΣΕΔΕΑΚ κ. Χριστάκης Μιχαηλίδης παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον κ. Βασιλείου τον χαρακτήρισε "πατέρα" της έρευνας αγοράς στην Κύπρο καθώς δραστηριοποιήθηκε στο κλάδο αυτό από το 1964 και σε περίοδο κατά την οποία η έρευνα αγοράς ήταν κάτι το άγνωστο στη χώρα μας. Η βράβευση έγινε επίσης όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης για την συνεισφορά του κ. Βασιλείου στην αναγνώριση της Κύπρου ως διεθνούς κέντρου οίκων ερευνών αγοράς. 


Ο Διευθυντής της Στατιστικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας κ. Πάμπης Φιλιππίδης τόνισε τη συμβολή του κ. Βασιλείου στην ανάπτυξη της Στατιστικής Έρευνας. 


Ο κ. Βασιλείου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τα μέλη του ΣΕΔΕΑΚ για την αναγνώριση και επιβράβευση του έργου που επιτέλεσε και παρότρυνε τα μέλη του ΣΕΔΕΑΚ να διασφαλίσουν ως κόρη οφθαλμού την ποιοτική εικόνα που πέτυχε η Κύπρος στον κλάδο των ερευνών αγοράς. 


Στο γεύμα που ακολούθησε ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε στο ιστορικό της εξέλιξης των ερευνών αγοράς και δημοσκοπήσεων στην Κύπρο.Comments