Ετήσια Συνέλευση και νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΔΕΑΚ

αναρτήθηκε στις 26 Ιαν 2020, 11:14 μ.μ. από το χρήστη Admin 1

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου η 2019 ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου - ΣΕΔΕΑΚ (μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων- ΟΕΒ).

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παναγιώτης Παναγιώτου προέβη σε σύντομο απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις διάφορες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν, με σκοπό την προώθηση των συμφερόντων των μελών του Συνδέσμου και του κλάδου γενικότερα.

Στην Συνέλευση η οποία ήταν και Εκλογική, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο καταρτίσθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

· Ελένη Μαραγκού (Cymar) - Πρόεδρος

· Σούλλα Κέλλα (Retail Zoom) - Αντιπρόεδρος

· Χριστίνα Κοκάλου (IMR) - Γραμματέας

· Τάσος Χαραλάμπους (RAI Consultants) – Ταμίας

Το νέο Συμβούλιο στην επόμενη του Συνεδρία θα ετοιμάσει το πλάνο δράσης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με την ευκαιρία αυτή ο ΣΕΔΕΑΚ ως εκπρόσωπος των επαγγελματιών του τομέα των δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς στην Κύπρο, υπενθυμίζει ότι τα Μέλη του λειτουργούν πάντοτε με επαγγελματισμό, ανεξαρτησία, υπευθυνότητα και με σεβασμό στην επιστήμη που υπηρετούν. Τα μέλη του ΣΕΔΕΑΚ ακολουθούν διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες και διαδικασίες διεκπεραίωσης έργων και δεσμεύονται από πολιτικές ποιότητας τόσο του Συνδέσμου όσο και διεθνών / Ευρωπαϊκών οργανισμών όπως η ESOMAR και η EFAMRO.


Μέλη του ΣΕΔΕΑΚ είναι οι επιχειρήσεις:
Conread Research, Cymar Market Research, CMRC Cypronetwork, Insighst Market Research (IMR), Nielsen Audience Measurement (Cyprus), Noverna, P.T.P. Pulse Market Research, RAI Consultants και Retail Zoom.


Comments