Η Κύπρος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Έρευνας Αγοράς 2021 - Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Εκδήλωση Ο

αναρτήθηκε στις 27 Απρ 2021, 10:07 μ.μ. από το χρήστη Admin 1   [ ενημερώθηκε 27 Απρ 2021, 10:08 μ.μ. ]
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων & Ερευνών Αγοράς Κύπρου – ΣΕΔΕΑΚ (Μέλος της ΟΕΒ), με την ιδιότητα του Εθνικού Συνδέσμου - Εταίρου του ESOMAR στην Κύπρο, σας προσκαλεί σε Διαδικτυακή Εκδήλωση στο πλαίσιο των εορτασμών για την Διεθνή Ημέρα Έρευνας Αγοράς (IMRD) στην Κύπρο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 και ώρα 16.30. Δήλωση εγγραφής στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν ο Δρ. Γιώργος Βασιλείου και ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης για την προσφορά και την συμβολή τους στην προώθηση και ανάδειξη του επαγγέλματος της Έρευνας Αγοράς στην Κύπρο καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόγραμμα:
• Εναρκτήρια Ομιλία της Προέδρου του ΣΕΔΕΑΚ κα Ελένη Μαραγκού.
• Ομιλία από τον Εκπρόσωπο της ESOMAR στην Κύπρο κ. Λύσανδρο Χατζηλάμπρου.
• Ομιλία από την Πρόεδρο της ESOMAR κα Kristin Luck.
• Βράβευση των πρωτοπόρων της Έρευνας.

Η Διεθνής Ημέρα Έρευνας Αγοράς 2021 είναι μια παγκόσμια εκστρατεία που διοργανώνεται από τους εθνικούς επαγγελματικούς Συνδέσμους και υποστηρίζεται από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας Αγοράς (ESOMAR), με σκοπό να προβάλει την συνεισφορά των επαγγελματιών έρευνας στην καθοδήγηση για λήψη αποφάσεων από τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες υπηρεσίες και το κοινό. Μέσα από την πανδημία του Covid-19 που συγκλονίζει όλη την ανθρωπότητα, ο κλάδος της έρευνας αγοράς, των πληροφοριών και της ανάλυσης δεδομένων έχει δεσμευτεί να διαδραματίσει ρόλο στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος με συμμετοχή και αξιοποίηση των γνώσεων και εμπειριών των επαγγελματιών του κλάδου.

Ο ΣΕΔΕΑΚ, ως εκπρόσωπος των επαγγελματιών των δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς στην Κύπρο, διαβεβαιώνει ότι τα Μέλη του λειτουργούν με επαγγελματισμό, ανεξαρτησία, υπευθυνότητα και με σεβασμό στην επιστήμη που υπηρετούν.

Μέλη του ΣΕΔΕΑΚ είναι οι επιχειρήσεις: Conread Research, Cymar Market Research, CMRC Cypronetwork, Insights Market Research (IMR), Nielsen Audience Measurement (Cyprus), Noverna, P.T.P. Pulse Market Research, RAI Consultants και Retail Zoom.

Comments