Δωρεά ΣΕΔΕΑΚ προς ΟΚΥΠΥ για Αντιμετώπιση του Κορωνοϊού

αναρτήθηκε στις 3 Απρ 2020, 2:25 π.μ. από το χρήστη Admin 1   [ ενημερώθηκε 3 Απρ 2020, 3:37 π.μ. ]
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων & Ερευνών Αγοράς Κύπρου – ΣΕΔΕΑΚ (μέλος της ΟΕΒ) με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας, στηρίζει την προσπάθεια και το δύσκολο έργο του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για τον σκοπό αυτό ο ΣΕΔΕΑΚ αποφάσισε να δωρίσει 450 Ασπίδες Προστασίας (Face Masks) στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) για κάλυψη των αυξημένων αναγκών αναλωσίμων στα νοσηλευτήρια. Ο ΣΕΔΕΑΚ ως εκπρόσωπος των επαγγελματιών του τομέα των δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς, θεωρεί την παραχώρηση της δωρεάς το ελάχιστο χρέος του Συνδέσμου και των Μελών του προς την Κοινωνία για αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Ο ΣΕΔΕΑΚ συγχαίρει θερμά όλα τα άτομα / φορείς για τις προσπάθειες που καταβάλουν για καταπολέμηση της πανδημίας και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Μέλη του ΣΕΔΕΑΚ είναι οι επιχειρήσεις: Conread Research, CYMAR Market Research, CMRC Cypronetwork, Insights Market Research (IMR), Nielsen Audience Measurement (Cyprus), Noverna, Pulse Market Research, RAI Consultants και Retail Zoom.

 


Comments