Δημοσκοπήσεις Προεδρικών Εκλογών 2018

αναρτήθηκε στις 22 Φεβ 2018, 10:40 μ.μ. από το χρήστη Admin 1
Με την ολοκλήρωση των προεδρικών εκλογών 2018, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων & Ερευνών Αγοράς Κύπρου - ΣΕΔΕΑΚ (μέλος της ΟΕΒ) ευχαριστεί τα χιλιάδες άτομα που συμμετείχαν και απάντησαν με ειλικρίνεια τόσο στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις όσο και στις δημοσκοπήσεις εξόδου που διεξήγαγαν τα Μέλη του Συνδέσμου. Η συμμετοχή του κοινού στις δημοσκοπήσεις συνέβαλε στην αποτύπωση των τάσεων του εκλογικού σώματος.

Για την ετοιμασία των δημοσκοπήσεων, τα μέλη του ΣΕΔΕΑΚ ακολούθησαν διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες και διαδικασίες διεκπεραίωσης έργων με δέσμευση στις πολιτικές ποιότητας του Συνδέσμου και της ESOMAR.

Ο ΣΕΔΕΑΚ, ως εκπρόσωπος των επαγγελματιών του τομέα των δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς στην Κύπρο, δηλώνει ότι τα Μέλη του θα συνεχίσουν να λειτουργούν με επαγγελματισμό, ανεξαρτησία, υπευθυνότητα και με σεβασμό στην επιστήμη που υπηρετούν.

Τα πιο πάνω ισχυουν μόνον για τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται από Μέλη του ΣΕΔΕΑΚ.

Μέλη του ΣΕΔΕΑΚ είναι οι επιχειρήσεις: Blade, Conread Research, Cymar Market Research, CMRC Cypronetwork, Insights Market Research (IMR), Nielsen Audience Measurement (Cyprus), Noverna, Pulse Market Research, RAI Consultants και Retail Zoom.

Ο Σύνδεσμος είναι στη διάθεση του κοινού και των ΜΜΕ στο τηλέφωνο 22 66 51 02 και στο email mgregoriou@oeb.org.cy. .

Comments